Sportaccom

€122,91

Vakblad voor beleid, management, realisatie en exploitatie

Een praktisch tijdschrift dat u op de hoogte houdt van alle waardevolle informatie over sportaccommodaties. Zowel informatie over ontwikkelingen en bouwtrends in binnen- en buitenland, onderhoud en exploitatie van sportaccommodaties als interessante berichten over nieuwe producten en diensten worden behandeld. Het is een dynamisch blad met interessante artikelen, geschreven door professionele journalisten, en is van grote praktische waarde.

Dit vakblad wordt uitgegeven in samenwerking met ISA Sport. Sportaccom richt zich op gemeenten (gemeentewerken, sportzaken), sportaccommodaties (beheerders en managers), sportbonden (technische dienst), bouwbedrijven, toeleveranciers, architecten en opleidingsinstituten.

Hoofdredactie: Frans Oosterwijk
Eindredactie: Peter Bekkering
ISSN: 0922-4270
Verschijning: 4 edities per jaar

Toezending van een proefexemplaar kan enige tijd duren, aangezien u de eerstvolgende (nieuwste!) editie toegestuurd krijgt. Proefexemplaren worden alleen verzonden naar adressen waar nog niet eerder een exemplaar is bezorgd. Het verzenden naar adressen buiten Nederland is helaas niet mogelijk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »