Events

Jaarlijks initieert en organiseert Arko Sports Media Events tientallen bijeenkomsten voor professionals werkzaam binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Professionals die hun kennis willen actualiseren en/of vergroten hebben de keuze uit een uitgebreid aanbod van een- of meerdaagse (internationale) congressen, trainingen, live sessies, workshops en (internationale) studiereizen. Bij alle bijeenkomsten staat het bespreken van actuele inhoud op (een specifiek deel van) het vakgebied centraal.

Arko Sports Media Events organiseert bijeenkomsten voor haar partners en in eigen beheer. Ook heeft zij al vele partijen (zoals sportbonden, overheden en kennisinstellingen) ontzorgt bij het organiseren van bijeenkomsten. Een klein team van betrokken en ervaren event professionals regelt alles rond vorm, inhoud, communicatie & logistiek (of delen daarvan). Offerte aanvragen? Neem dan contact op met Kim van der Haar, business unit manager Events.

 

Agenda 2019

 

Zondag 22 september tot en met vrijdag 27 september 2019
Studiereis Gezonde School IJsland
De Studiereis Gezonde School bezoekt in 2019 IJsland. Tijdens deze uitgebalanceerde reis van zes dagen krijg je inzicht in goede voorbeelden van samenwerking tussen wetenschap, gemeente, school en ouders, met als basis de gezonde leefstijl op school als onderdeel van het landelijke en lokale succesvolle preventiebeleid. Meer informatie

 

Dinsdag 24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres 
Dit jaar staat het Sponsorreport Jaarcongres in het teken van Next Gen Sponsoring. 
Next Gen Sponsoring staat voor content, data, digital en delen. Het doorbreken van traditionele grenzen en posities binnen sponsoring: sponsors worden rechtenhouders, exclusiviteit wordt steeds minder belangrijk en iedereen is een producent of publisher!

Wil je ook tot de Next Gen horen, mis dan 24 september niet. Be there, be Next Gen Sponsoring! Meer informatie


 

Maandag 7 oktober 2019
Sport Innovatie Congres

Op 7 oktober komt hét sport innovatie netwerk van Nederland samen op de High Tech Campus. Sportinnovator en het Cluster Sports & Technology hebben de handen ineen geslagen en organiseren de 16e editie van het Sport Innovatie Congres.

Een uniek netwerk van ruim 350 professionals komt op de slimste vierkante kilometers van Europa samen om kennis te delen, van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten.

Ontmoet andere ondernemers, start samenwerkingen op, laat je inspireren door praktijkvoorbeelden en ontdek welke kansen innovatie in sport en vitaliteit te bieden heeft! Meer informatie

 

 

Vrijdag 18 oktober 2019
EsportsX - Discover the true value of esports!
Op vrijdag 18 oktober vindt de #1 esports conferentie in de Benelux plaats in Rotterdam Ahoy. EsportsX is al jaren hét kennisevent over de groeiende waarde & impact van esports en gaming voor jouw business, beleid of strategie. Meer informatie

 

Woensdag 6 en donderdag 7 november 2019
Tweedaagse Kennissessie Gezonde Basisschool van de Toekomst

Bij de Gezonde Basisschool van de Toekomst draait het om anders kijken naar voeding, bewegen en het bioritme van kinderen. Details van het onderzoek en de aansprekende resultaten hoor je op woensdagmiddag tijdens de kennissessie van de directe betrokkenen. Daarnaast bezoek je donderdag één van de betrokken scholen, waar je een rondleiding krijgt, de lunch mee kunt maken en ook onderdeel bent van de bewegingsactiviteit. Je ziet en ervaart hoe een schooldag op deze school verloopt! 

Een unieke tweedaagse sessie met inzicht in onderzoek en delen van ervaringen in de praktijk! Meer informatie

 

 

Woensdag 13 november 2019
Sportpsychologie Inspiratiesessie - Zelfregulatie als basis voor plezier en prestaties

De sessie legt uit wat zelfregulatie is, waarom het belangrijk is en hoe jij het als coach kunt gebruiken. Ook gaan we in op hoe je zelfregulatie bij jouw sporters kunt herkennen en kunt meten. Tijdens de sessie delen sprekers hun inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk, waarbij sport als metafoor wordt gebruikt. Het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen staat voorop. Meer informatie

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »