Events

Jaarlijks initieert en organiseert Arko Sports Media Events tientallen bijeenkomsten voor professionals werkzaam binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Professionals die hun kennis willen actualiseren en/of vergroten hebben de keuze uit een uitgebreid aanbod van een- of meerdaagse (internationale) congressen, trainingen, live sessies, workshops en (internationale) studiereizen. Bij alle bijeenkomsten staat het bespreken van actuele inhoud op (een specifiek deel van) het vakgebied centraal.

Arko Sports Media Events organiseert bijeenkomsten voor haar partners en in eigen beheer. Ook heeft zij al vele partijen (zoals sportbonden, overheden en kennisinstellingen) ontzorgt bij het organiseren van bijeenkomsten. Een klein team van betrokken en ervaren event professionals regelt alles rond vorm, inhoud, communicatie & logistiek (of delen daarvan). Offerte aanvragen? Neem dan contact op met Kim van der Haar, business unit manager Events.

 

Agenda 2019

 

Maandag 27 januari 2020
Sport & Media Nieuwjaarsdiner

Op maandag 27 januari 2020 vindt in het hart van de sport, Papendal, het jaarlijkse Sport & Media Nieuwjaarsdiner plaats, rond het thema 'Terug op de wereldkaart'. Deze editie staat in het teken van sportjaar 2020 en de rol van betekenis die Nederland lokaal, regionaal en mondiaal kan en wil spelen. Met bevlogen betrokkenen blikken we vooruit! Meer informatie & inschrijven.

 

 

Woensdag 15 t/m vrijdag 17 januari 2020
ICIC2020 - International Anti-Doping Conference

Tijdens dit internationale congres dat in samenwerking met de Doping Autoriteit Nederland georganiseerd wordt, zal de implementatie van nieuwe, relevante regels in 'The World Anti-doping Code' besproken worden. De doelgroep bestaat met name uit NADO's, RADO's, internationale federaties en atleet-vertegenwoordigers. Meer informatie over het congres.

 

 

Zondag 19 t/m donderdag 23 april 2020
Studiereis Dynamische Schooldag  Denemarken

In het voorjaar van 2020 organiseert Arko Sports Media in samenwerking met GLOS en de KVLO een inspirerende Studiereis Dynamische Schooldag. Meer informatie.

 

 

Zaterdag 25 t/m donderdag 30 april 2020
Sponsorreport Studiereis IEG Chicago 2020

Ieder jaar bezoeken we met een groep van 15-20 Nederlandse sponsorprofessionals vanuit sport, cultuur en entertainment het IEGWorld congres. Een unieke gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en diepgaand met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen over sponsoring, in Nederland & wereldwijd. In 2020 heeft het IEGcongres als leidende thema's Engage, Transform, Innovate. Wil je je ook laten inspireren, samen met andere sponsorprofessionals? Schrijf je dan nu in! Meer informatie.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »