Online & Community

SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen. Het doel is verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

SPORTNEXT brengt twee keer per jaar een magazine uit, er zijn meer dan 200 externe bloggers die allen hun eigen visie delen in de vorm van blogs, columns en/of video’s en we organiseren jaarlijks meerdere events.

www.sportnext.nl

 

Sport&Strategie is het nieuwsplatform voor executives in de sport, bij overheid, bedrijven & media. Op Sportenstrategie.nl verschijnen dagelijks nieuws en opinies uit de sport. Daarnaast verschijnt zes keer per jaar het journalistieke vakblad Sport & Strategie met achtergrondartikelen en interviews over trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale sport. Met bijdragen van gerenommeerde sportjournalisten richt Sport & Strategie zich op beleidsbepalers, bestuurders en managers in de Nederlandse topsport.

www.sportenstrategie.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »