RunningNL #47

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Het mei/juninummer is vanaf nu verkrijgbaar! Met dit keer: radio-dj Joost Swinkels, de voordelen van trainen op een lage hartslag, toffe en doeltreffende wandelwork-outs voor hardlopers, het ideale wedstrijdontbijt & veel meer. Ontdek het gloednieuwe magazine hier.

Ready? Set? Go!

De lente betekent traditioneel een goedgevulde loopkalender met tal van toffe evenementen. Met de Kasteelloop Halve van De Haar en Maastrichts Mooiste blikken we alvast vooruit op twee prachtige, sfeervolle events. Ook kijken we uit naar de gloednieuwe Halve Marathon van Rotterdam, die na 13 jaar terugkeert op de kalender en een unieke ‘Summer Run’ belooft te worden.

Om je extra voor te bereiden op je grote wedstrijddag, vind je in het meinummer ook nuttige tips terug om je ideale westrijdontbijt samen te stellen, zodat je met een volle tank aan de start staat. Je krijgt er enkele lekkere, energierijke receptjes bovenop!

Verder vroegen we coaches om hun tips om efficiënt op te warmen en leggen we je uit hoe je je voorbereiding op de halvemarathonafstand slim aanpakt.

& Veel meer…

  • 7 wandelworkouts voor hardlopers
  • De ‘coolste’ marathon ooit: ontdek de marathon van Spitsbergen, de noordelijkste marathon ter wereld.
  • Het verhaal van 5 loopvrienden die al 10 jaar lang de mooiste loopavonturen samen beleven. Ze vierden hun jubileum met de uitdagende Ultra Tour Monte Rosa.
  • De Cloudrunner van On: een schoen die ie-de-re-een op wolkjes doet lopen

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »