Sport & Strategie Vlaanderen

€119,25
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor professionals in de sport, bij overheid, bedrijven en media

Vier keer per jaar bericht het journalistieke vakblad Sport & Strategie over trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale sport. Met bijdragen van gerenommeerde sportjournalisten en experts richt Sport & Strategie zich op beleidsbepalers, bestuurders en managers binnen de Vlaamse wereld van (top)sport.

Lange tijd bleef de sport qua professionalisering achter bij andere sectoren. Dat is veranderd. Na het betaald voetbal zijn vele andere sporten in een professionele stroomversnelling terechtgekomen. Ook de geldstromen zijn sterk toegenomen. Een omvangrijke sporteconomie is ontstaan. De aanzienlijke sponsorbudgetten en de niet aflatende honger van media naar sportcontent zullen die professionalisering en vercommercialisering de komende jaren een nieuwe injectie geven. En ook de politiek onderstreept het belang van breedte- én topsport. De overheid stelt aanzienlijke sommen geld beschikbaar, en bemoeit zich ook beleidsmatig steeds intensiever met de sport. Sport wordt gezien als de oplossing voor veel maatschappelijke problemen.

Prikkelend vakblad

Hoe groter en meer geprofessionaliseerd een bedrijfstak is, hoe sterker de behoefte aan informatie. Dat geldt ook voor de sport. De bestuurder, manager, beleidsbepaler die optimaal het belang wil dienen van zijn organisatie, zal kennis moeten nemen van alle relevante nationale en internationale ontwikkelingen op zijn, maar ook andermans terrein.

Doelgroep

Sport & Strategie richt zich op beleidsbepalers, bestuurders en managers in de Vlaamse topsport. De primaire doelgroep bestaat uit: beleidsmakers, bestuurders, managers en andere professionals bij federaties en grote clubs; politici en ambtenaren op Europees, landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau met sport in hun portefeuille; zaakwaarnemers en vertegenwoordigers van topsporters; hoogleraren en docenten sporteconomie, sportbestuur en -management en sportjournalistiek; evenementenorganisaties, stadion- en accommodatie-management, sportmarketingbureaus, mediabedrijven die sport programmeren of produceren; sportjournalisten; sportmedische zorg; sponsors van koepels, bonden, clubs, verenigingen en sporters en diverse toeleveranciers.

Bent u ook een professional in de sport? Profiteer dan vandaag nog van de introductiekorting van bijna 50%. Betaal geen € 112,50 voor een jaarabonnement maar slechts € 59,95 (exclusief btw).

Hoofdredactie: Marco Heijl 
Eindredactie: Benedict Vanclooster
ISSN: 2295-788X
Verschijning: 4 edities per jaar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »