Sport & Geneeskunde

€141,16
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dutch journal of sports medicine and sports science

Het wetenschappelijk tijdschrift Sport & Genees­kunde richt zich op iedereen met een wetenschap­pelijke interesse voor sport en gezondheid. Sport & Geneeskunde bevat artikelen gerelateerd aan wetenschappelijk onderzoek, de sportmedische praktijk, klinische studies, casuïstiek, boekbespre­kingen en proefschriften, referaten en congrestek­sten en relevant nieuws van de verenigingen.

Sport & Geneeskunde biedt de mogelijkheid tot publica­tie van manuscripten betreffende origineel onder­zoek, klinische studies, casuïstiek of overzichtsar­tikelen op het terrein van de sportgeneeskunde in de breedste zin van het woord, inbegrepen reva­lidatie, inspanningsfysiologie, bewegingsweten­schappen, biomechanica, biomedische wetenschap­pen en sportpsychologie.

Hoofdredactie: Dr. S. de Jonge
Eindredactie: Nicole Eyssen
ISSN: 1874-6659
Verschijning: 4 edities per jaar
www.sportengeneeskunde.nl

Toezending van een proefexemplaar kan enige tijd duren, aangezien u de eerstvolgende (nieuwste!) editie toegestuurd krijgt. Proefexemplaren worden alleen verzonden naar adressen waar nog niet eerder een exemplaar is bezorgd. Het verzenden van proefexemplaren naar adressen buiten Nederland is helaas niet mogelijk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »