Portfolio

Lopend Vuur

De krant van de Nederlandse Topsport
Nederland in de top tien van sportlanden – dat is de ambitie van NOC*NSF. Om die ambitie te kunnen blijven verwezenlijken is het beleid van de nationale sportkoepel gericht op het creëren van optimale omstandigheden voor topsporters en topsportcoaches. NOC*NSF maakt zich sterk voor een professionele organisatie van de Nederlandse topsport, en houdt zich onder andere bezig met de marketing en de financiering van topsport. Met Lopend Vuur informeert NOC*NSF de mensen die die ambitie moeten gaan waarmaken: de topsporters. Sinds kort verzorgt Arko Sports Media in nauwe samenwerking met de sportkoepel de totstandkoming van dit veelgelezen blad. Acht keer per jaar verhaalt Lopend Vuur over actuele ontwikkelingen en achtergronden op topsportgebied: van arbeidszaken, wetenschappelijke ontwikkelingen en sporttechnische programma’s tot speciale topsportvoorzieningen, opleidingen voor een carrière na de sport, nieuwe talenten, afzwaaiende sporters en oudgedienden. Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op Lopend Vuur, wel kunt u deze uitgave inzien op de website van NOC*NSF.

KNSB

In samenwerking met de KNSB heeft Arko Sports Media het KNSB Kenniscentrum opgericht. Het Kenniscentrum is het kennisplatform voor waardevolle informatie, relevante documenten en voorbeelden uit de praktijk over onderwerpen als besturen, vrijwilligersbeleid en ledenwerving voor verenigingsbestuurders en vrijwilligers. Arko Sports Media draagt zorg voor de (social) contentplanning, produceert de content en helpt de KNSB met de verdere ontwikkeling van het platform.

werkenindesport.nl

werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O en werknemers in de sport, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS. Coördinatie en dagelijkse uitvoering is in handen van het kernteam werkenindesport.nl (de projectleiders vanuit NOC*NSF, WOS en FNV Sport & Bewegen). Arko Sports Media verzorgt het content- en communitymanagement.

sportwerkgever.nl

Op sportwerkgever.nl stelt de WOS haar kennis ter beschikking aan de gehele sportsector. Je vindt hier informatie, regelingen, instrumenten en modellen die helpen om het werkgeverschap binnen je sportorganisatie op een goede manier te regelen. De website bevat informatie die betrekking heeft op de eigen organisatie en op de arbeidsrelatie met vrijwilligers, zelfstandigen en werknemers. Arko Sports Media ondersteunt de WOS bij het contentmanagement.

Team:Fit

Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht. Samen scoor je sneller, daarom werkt Team:Fit samen met partners die sportverenigingen verder kunnen helpen naar een lekker en gezond aanbod in de sportkantine. Arko Sports Media verzorgt het content- en communitymanagement.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »