Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als u op zoek bent naar een mediapartner in de sport, bent u bij Arko Sports Media aan het goede adres. Als marktleider op het gebied van sportgerelateerde vakinformatie zijn wij u graag van dienst.

Wij weten alles over de mogelijkheden, de effecten en de productie van alle denkbare media. Of het nu gaat om een website, een boek, een tijdschrift, een bijeenkomst, een studiereis of een combinatie van middelen: wij zijn u graag van dienst. Wij adviseren u over de optimale mediamix en verzorgen de uitvoering van a tot z. Van redactie tot drukwerk, van organisatie tot marketing, van bouw tot beheer: wij beschikken over een veelzijdige expertise op al deze gebieden, hetzij binnen onze eigen muren, hetzij binnen ons grote netwerk.

Heeft u behoefte aan een specifiek product of een specifieke dienst of wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden die het brede scala aan media u kunnen bieden, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u een congres in opdracht laten organiseren of één van onze bestaande cursussen ‘in company’ aanbieden? Dan bent u bij Arko Sports Media aan het juiste adres! Wij beschikken over een eigen professioneel congresbureau, dat voor u een nieuw congres of een bestaande cursus bij u op kantoor of elke andere gewenste locatie kan organiseren. Meer informatie over deze mogelijkheden en contactgegevens vindt u hier. Wij denken graag met u mee!

PUBLICATIES