bestel nu Sport, bewegen en ouderen

Sport, bewegen en ouderen

Sport, bewegen en ouderen

Van wetenschap naar praktijk

Cijfers tonen aan dat de participatie van ouderen bij sport en bewegen ondanks vele initiatieven nog steeds laag is. Een zorgwekkend gegeven, want zowel het aantal ouderen als het aantal problemen door een gebrek aan beweging
neemt toe. Dit was de reden om, naar Fins model, Fit for Life in Nederland te initiëren.

Fit for Life Nederland is een netwerk van mensen en organisaties die participatie van ouderen bij sport en bewegen willen bevorderen door vraag en aanbod (nog) beter op elkaar aan te laten sluiten.

Sport, Bewegen en Ouderen. Van wetenschap naar praktijk is een weerslag van concrete resultaten die in het eerste levensjaar van Fit for Life Nederland tot stand zijn gekomen. Deze bundel bevat een quick scan, een marktonderzoek, een visiedocument en een beweeginterventie, alle met de focus van sport, bewegen en ouderen.

De kennis die in deze bundel is samengebracht draagt bij aan het ontwikkelen van nieuw beleid en nieuwe programma’s en is volgens Clémence Ross, directeur van het NISB “een ‘must’ voor beleidsmakers, onderzoekers, opleiders en studenten die op een of andere manier met bewegen voor ouderen bezig zijn”.

Prijs: € 36,57 incl. btw / € 34,50 excl. btw
  Genoemde prijzen zijn exclusief
verzend- en administratiekosten.
ISBN: 978-90-5472-131-4
Omvang: 252 pagina’s
 

Bestel nu

Ik bestel een exemplaar van Sport, bewegen en ouderen voor € 36,57 (incl. btw)

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES