bestel nu Schaatsen doe je zo

Schaatsen doe je zo

Schaatsen doe je zo

Bart Veldkamp weet van geen ophouden. De olympisch kampioen van Albertville (1992) is ook het komend schaatsseizoen weer bij alle grote kampioenschappen van de partij. Maar topsporter Bart Veldkamp is in de eerste plaats een liefhebber van het schaatsen. Daarom richt hij zich in een eind november 2003 te verschijnen boek tot dat grote leger Nederlanders, dat bij de eerste nachtvorst al weer de kriebels krijgt.

In een persoonlijk boek, bedoeld voor iedereen die van schaatsen houdt, geeft Bart tips over voorbereiding, kleding, voeding en techniek. En hij vertelt in het boek over zijn eigen avonturen. Lees over “De Berg van Bart”, het ideale parcours om een beetje dood te gaan op de fiets. En probeer het vervolgens zélf. Lees over zijn favoriete restaurants in de schaatssteden van de wereld. En over de mooiste damesbillen om achteraan te rijden.

Een deel van de opbrengst van Schaatsen doe je zo komt ten goede aan de stichting Right To Play. Het boek van Bart Veldkamp is goed voor tien kilometer leesplezier. En iedere schaatser – van kneus tot kanjer – doet er op het ijs zijn voordeel mee!

Auteur: Maarten Westermann, met bijdragen van Hans en Ada Veldkamp
Prijs: € 24,50 incl. btw / € 23,11 excl. btw
Genoemde prijzen zijn exclusief
verzend- en administratiekosten.
ISBN: 978-90-77072-39-4
Omvang: 168 pagina’s
 

Bestel nu

Ik bestel een exemplaar van Schaatsen doe je zo voor € 24,50 (incl. btw)

PUBLICATIES