VSG-congres 2017 ‘Gamechanger!?’

27 - 28 september 2017
 meer_info

Benut de kansen voor sporten in de openbare ruimte

Vereniging Sport en Gemeenten, gemeente Arnhem én Sportbedrijf Arnhem nodigen u uit om op woensdag 27 en donderdag 28 september het traditionele jaarcongres bij te wonen. Park Sonsbeek vormt gedurende twee dagen het prachtige decor voor het congres. Te midden van bossen en heuvels en letterlijk in de buitenruimte gaat u aan de slag met een bijzonder boeiend en actueel thema dat iedere gemeente raakt: Sport en bewegen in de openbare ruimte. Een thema met ontzettend veel potentie. Tegelijk ook een thema met veel vragen, nieuwe partners en prikkelende uitdagingen. Is sport in de openbare ruimte een voorbijtrekkende hype of is het een ware gamechanger?

Twee dagen lang kunt u in festivalsfeer kennismaken met het prachtige Arnhem en haar sportieve partners. Ontdek de geheimen achter het succesvolle sportbeleid waarvoor Arnhem in 2011 is bekroond tot Sportgemeente van het jaar! Bij inschrijving heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. Om met zowel beleid als praktijk aan de slag te gaan, is het aan te raden beide dagen bij te wonen. Wilt u niets missen, dan schrijft u zich in voor het totaalprogramma mét overnachting in één van de prachtige sfeervolle hotels die we speciaal voor u geselecteerd hebben.

Schrijft u zich vóór 15 juli in, dan maakt u kans op 1 van de 10 boeken ‘Prettige plekken: handboek Mens & Openbare ruimte’ van drs. Rosemarie Maas en ing. Kyra Kuitert.

Arko Sports Media verzorgt de logistiek voor dit congres.

 

Digitale uitnodiging VSG Congres

PUBLICATIES