bestel nu The story of Rio 2016

The story of Rio 2016

RIO 2016Steeds vaker luidt de vraag of de Olympische Spelen het geld en de energie waard zijn. Rechtvaardigt dit sportfeest de investeringen die het vergt en levert het organiseren van dit mega-evenement de gastheer wat op, of zijn het vooral het IOC en zijn sponsors die van het evenement profiteren? Kun je spreken van een sportfeest als de Spelen worden geassocieerd met zaken als corruptie, machtsmisbruik en huisuitzettingen?

In 2016 vonden de Olympische en Paralympische Spelen voor het eerst in Zuid-Amerika plaats. In The story of Rio 2016 schetsen de auteurs op een heldere en objectieve wijze een beeld van de Spelen in Rio de Janeiro en wat dat evenement in Brazilië en Nederland teweeg heeft gebracht.

De kennis in The story of Rio 2016 is van waarde bij het vormen van een visie over mega-evenementen in het algemeen en de Olympische en Paralympische Spelen in het bijzonder. Daarmee is dit boek van grote betekenis voor iedereen die beroepsmatig of anderszins geïnteresseerd is in grote sportevenementen en tot welke maatschappelijke impact die kunnen leiden.

Auteur: Paul Hover en Koen Breedveld
Prijs: € 31,75 incl. btw / € 29,95 excl. btw
Genoemde prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten.
ISBN: 978-90-5472-394-3
Omvang: 180 pagina’s
 

Bestel nu

Ik bestel een exemplaar van The story of Rio 2016 voor € 31,75 (incl. btw)

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES