bestel nu Sportsponsoring activeren!

Sportsponsoring activeren!

Sportsponsoring activeren!

Het basisboek sportsponsoring


De sportwereld heeft de afgelopen decennia belangrijke veranderingen doorgemaakt en sport evolueerde van een weekendactiviteit tot een heuse industrietak. Wie kan zich vandaag de dag nog een sportgebeurtenis voorstellen die niet
gesponsord wordt? Met de hoge vlucht die sportsponsoring genomen heeft, is ook de complexiteit ervan toegenomen. Niet alleen sportsponsoring, maar ook en vooral de communicatie eromheen is een vakgebied op zich geworden.

Sportsponsoring activeren! Het basisboek sportsponsoring verkent het terrein van sportsponsoring selecteren en activeren. Een gedreven sponsormanager dient immers niet alleen onderlegd te zijn in het selecteren van sportsponsoring, maar evenzeer in de activatie ervan. Hoe omring je sportsponsoring creatief met public relations, reclame, sales promotions en direct marketing? Hoe kan je de effectiviteit van de sponsoronderneming benaderen? De theorie wordt voortdurend getoetst aan de dagelijkse sport- en merkenpraktijk, en wel in de vorm van uiteenlopende
en unieke sportcases. Blogs van de leidinggevende, innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity SPORTNEXT werden bewerkt en ingepast in de verhaallijn.

Dr. Wim Lagae is als hoofddocent (Sport)marketingcommunicatie verbonden aan de KU Leuven. Met dit basisboek richt hij zich tot studenten én professionals op het gebied van sportsponsoring en -marketing in Nederland en Vlaanderen. Deze papieren uitgave wordt ondersteund door de website www.sportmarketingcommunicatie.com, waarop publicaties, opiniebijdragen, lezingen en interviews van Wim Lagae rond de boeiende en woelige wereld van sportsponsoring terug te vinden zijn.

Auteur: Wim Lagae
Prijs: € 36,57 incl. btw / € 34,50 excl. btw
Genoemde prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten.
ISBN: 978-90-5472-253-3
Omvang: 224 pagina’s

Eerder verschenen in deze reeks:

Sportmarketingcommunicatie Sport en economie: samen in de spits Inleiding Sport en Recht
 

Bestel nu

Ik bestel een exemplaar van Sportsponsoring activeren! voor € 36,57 (incl. btw)

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES