SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!

23 juni 2017
logo_sportnext_df  meer informatie

Op vrijdag 23 juni organiseert SPORTNEXT de training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk! De sportliefhebber verlangt steeds meer naar relevantie, toegevoegde waarde en inspirerende verhalen; met ander woorden storytelling! Een goed verhaal is daarom belangrijk voor elke sporter én sportorganisatie, in het kader van profilering, onderscheidend vermogen en het opbouwen van een fanbase. Alleen dan kun je de aandacht (blijven) trekken van (ongebonden) sporters, sportfans, sponsoren of nieuwe vrijwilligers én deze aan je binden.

Het verhaal maakt dus je merk! De vraag voor velen blijft echter: Hoe? Hoe creëer je toegevoegde waarde door storytelling? Hoe kun je storytelling goed inzetten om je beoogde doelstellingen te realiseren? En welk verhaal of welke verhalen heb je dan eigenlijk te vertellen? Want je bent al lang niet meer de enige met een (goed) verhaal. In één dag krijg je inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van storytelling én leer je de basis aanpak voor het creëren van sterke content door storytelling voor verschillende on- en offline media.

Na de training heb je goed inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van storytelling en beschik je over de nodige how to’s. Je kent de basis aanpak om te komen tot een content strategie. Je bent in staat sterke content te creëren door het ontwikkelen vanuit je eigen krachtige story lines. Er is veel aandacht voor de kanalen (social media, eigen site, nieuwsbrief, offline media) en het opzetten van het team. Tijdens de workshop krijg je veel concrete tips, ideeën en input, zodat je er direct voor jouw organisatie mee aan de slag kunt.

Schrijf je snel in!

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES