adverteren

SPORT Bestuur en Management

Al ruim achttien jaar is SPORT Bestuur en Management de informatiebron voor een succesvolle sportvereniging. Dit blad draagt kennis en ervaring over aan bestuurders, managers en beleidsmakers in de sport en levert zo een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de sport in Nederland.

Cover_SBM05_ 2015 kleinManager, beleidsmaker, financieel expert, jurist, sponsorspecialist, ICT’ er, HRM’ er, enzovoort. Er zijn vele beleidsterreinen in de sport. In functies als sportbestuurder, verenigingsmanager, combinatiefunctionaris, (buurt)sportcoach moet u van alle markten thuis zijn. De redactie van SPORT Bestuur en Management begrijpt dat als geen ander. Daarom behandelen we elke twee maanden allerhande onderwerpen op het gebied van besturen en managen in de sport. Alle artikelen zijn direct afkomstig uit de praktijk: de auteurs delen de kennis en ervaring die ze hebben opgedaan bij de onderwerpen waarover ze schrijven. De informatie is helder, inspirerend en vooral direct toepasbaar.

Ook voor sportbeleidsmakers
Niet alleen sportbestuurders, -vrijwilligers en -managers vinden bruikbare informatie terug in SPORT Bestuur en Management, ook voor sportbeleidsmakers verschaft het blad de vereiste vakinformatie. Welke landelijke beleidsmaatregelen worden uitgerold naar de gemeenten? Met welke problemen kampen sportverenigingen? Welke gemeente heeft prachtige voorbeelden van beleid waar u inspiratie uit kunt halen? Het wiel hoeft niet telkens opnieuw uitgevonden te worden en door het delen van ideeën en informatie wil SPORT Bestuur en Management bijdragen aan de ontwikkeling van een gedegen sportbeleid in Nederland.

Onschatbare waarde
Naast praktische informatie kent het blad boeiende interviews en korte actuele berichten die van onschatbare waarde zijn voor de sportbestuurder. Verder publiceren NOC*NSF en Stichting Sport & Zaken op hun eigen pagina’s in het blad.

Bent u op zoek naar complete, heldere en inspirerende informatie die bovendien direct toepasbaar is? Neem dan een abonnement op SPORT Bestuur en Management. Al 10.000 enthousiaste lezers gingen u voor!

Hoofdredactie: Friso Schotanus
ISSN: 1389-3130
Verschijning: 6 edities per jaar
Prijs abonnement: € 148,40 incl. btw /€ 140,- excl. btw
Prijs verenigingsabonnement: € 113,95 incl. btw /€ 107,50 excl. btw
 

Neem abonnement

Neem nu een abonnement op SPORT Bestuur en Management

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES