Naar de haaien

haai 3d smal lrlkopieDe Volvo Ocean Race-zeilboot van Team Vestas Wind/Powerhouse strandt in de nacht van 29 november 2014 in de buurt van Mauritius. De carbon achtersteven wordt door het vlijmscherpe rif finaal aan flarden gereten. Het mag een godswonder heten dat de negenkoppige bemanning het er zonder kleerscheuren vanaf brengt. Na enkele zeer benauwde uren aan boord van het watermakende jacht weet de bemanning zich in veiligheid te brengen op een nagenoeg onbewoond eiland.

Dromen, zeilcarrières en sponsordoelstellingen aan duigen. En dat al zo snel, amper een maand na de start. Voor Powerhouse kan dit niet het einde betekenen van wat begon als een jongensboek. Er volgt een ‘race in een race’ om Team Vestas Wind weer terug in de wedstrijd te krijgen. Een Volvo Ocean Race-legende is geboren!

Dit boek gaat op zoek naar de leiderschapslessen die achter de schipbreuk en de unieke wederopstanding van Team Vestas Wind verscholen gaan. Een must read voor iedere leidinggevende, zeilfanaat of niet!

Meer informatie & bestellen >>

Auteur: Peter Klomp
Prijs: € 24,95 incl. btw / € 23,54 excl. btw
ISBN: 978-90-5472-357-8
Editie: 1e druk, 2016
Omvang: 216 pagina’s

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES