Digitaal leiderschap & nieuwe verdienmodellen voor sportorganisaties

8 november - 1 december 2017
Start: 29 mei 2017
Cursusdata: 8, 9, 10, 30 november en 1 december 2017
Locatie: Slot Zeist
Kosten: € 2.950 (excl. btw en overnachtingen)

Wegens grote belangstelling start woensdag 8 november 2017 een extra editie van het 5-daagse executive programma: Digitaal leiderschap & nieuwe verdienmodellen voor sportorganisaties!

5-daagse opleiding voor managers in de sport
Ben jij een ambitieuze management professional in de sport? Dan is de opleiding ‘Digitale strategieën & nieuwe verdienmodellen voor sportorganisaties’ iets voor jou. De opleiding focust op de uitdaging voor moderne sportorganisaties om een succesvolle digitale strategie te ontwikkelen. Als deelnemer krijg je van zeer deskundige docenten en topmensen uit de praktijk de laatste inzichten aangereikt in fanbase marketing, sporteconomie en digitale strategie.

Unieke opzet met eigen masterpiece
Het unieke executive opleidingsprogramma beslaat vijf werkdagen. Het eerste blok duurt drie dagen, aaneengesloten met diners en (facultatieve) overnachtingen. Het tweede blok van twee dagen volgt op enkele weken na de driedaagse bijeenkomst.

In een intensief programma leer je hoe je maximaal kunt profiteren van ontwikkelingen in de digitale omgeving van de sport en ga je aan de slag met innovatieve strategieën. Thema’s als fanbase marketing, de waarde van (big)data, het ontwikkelen van een social strategy en het realiseren van succesvolle digitale platforms komen hierbij uitgebreid aan de orde. Je leert deze thema’s te vertalen naar kansen voor de eigen organisatie. De opgedane kennis geeft de mogelijkheid nieuwe waardemodellen binnen de sportsector te ontwikkelen. Naast de verworven kennis maak je als deelnemer een ‘masterpiece’ met andere deelnemers dat model staat voor de digitale strategie van jouw organisatie.

Topdocenten & topmensen uit de praktijk
Ook deze editie delen de grootste experts op dit gebeid hun kennis en ervaring met jou. Ze nemen allemaal jouw dagelijkse uitdagingen mee in de trainingen. Topdocenten op deze opleiding zijn o.a. Ger Hofstee, Toon Gerbrands, Peter Sprenger, Bob van Oosterhout, Bas van den Beld en Karin Veldman. Al 70 deelnemers hebben in 2014, 2015 en 2016 deze leergang succesvol afgerond!

Voor wie is de opleiding geschikt?
De training is speciaal ontwikkeld voor professionals in de sport, zoals directeuren, managers en marketeers van zowel commerciële als non-profit organisaties. Van deelnemers wordt een HBO of academisch werk en denkniveau verwacht. De groep bestaat uit 20 deelnemers. Deelnemers ontvangen een diploma bij succesvolle afronding van de opleiding. Mocht je een persoonlijk gesprek wensen om te kijken of de opleiding geschikt voor je is, dan kan dat natuurlijk. Je kunt daarvoor contact opnemen met Peter Sprenger of Michel van Troost.

Inschrijven
Ben jij de professional die aan wil haken bij de digitale ontwikkeling en jouw sportorganisatie naar een hoger niveau wil tillen? Dan verwelkomen we jou graag als deelnemer. De meerdaagse opleiding zal plaatsvinden op de prachtige locatie van Slot Zeist. Na het succesvol afronden van de opleiding zal de deelnemer een officieel Business of Sports diploma in ontvangst nemen. Het deelnametarief is € 2.950. Schrijf je direct in…

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES