bestel nu CHAOS

CHAOS

Het ontwikkelen van het aanpassingsvermogen van teams

CoverTeams die zich continu kunnen aanpassen op veranderende situaties presteren het best. Maar hoe ontwikkel je zo’n ‘zelfregulerend team’?

Dat begint met het creëren van chaos. Dat lijkt op het eerste gezicht vreemd, maar is het bij nader inzien niet. Vanuit chaos ontstaat namelijk creativiteit: het dwingt je routines los te laten en tot nieuwe oplossingen te komen. Hierbij is het essentieel dat alle teamleden de vier vaardigheden die nodig zijn om tot een zelfregulerend team te komen – analyseren, interpreteren, oplossen en interacteren – gezamenlijk kunnen gebruiken. De methode MasterTeam helpt je om deze vaardigheden binnen jouw team te ontwikkelen.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die werkt met teams in de sport of in organisaties: trainers, coaches en managers. De praktische opzet, vele voorbeelden uit de praktijk en 25 werkvormen zorgen ervoor dat je vandaag nog kan beginnen met het ontwikkelen van het aanpassingsvermogen van jouw team. Zodat jouw team straks het beste presteert.

Auteur: Wietske Idema en Marjolein Torenbeek
Prijs: € 24,33 incl. btw / € 22,95 excl. btw
Genoemde prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten.
ISBN: 978-90-5472-392-9
Omvang: 108 pagina’s

Ook interessant:
Zelfregulatie in de sportpraktijk
cover-zelfregulatie-in-de-sportpraktijk

 

 

 

 

pp 
 

Bestel nu

Ik bestel een exemplaar van CHAOS voor € 24,33 (incl. btw)

Vakpublicaties

Bijeenkomsten

Boeken

Boeken in Mulier Fonds

Boeken in Professioneel Sportmanagement

Bel Arko Sports Media

PUBLICATIES